Algemene voorwaarden

Levering en verzending

Bestellingen bij Tiquarzo zijn mogelijk vanuit België en vanuit overige Europese landen.

Bestellingen geplaatst op di-vrij voor 12:00, worden dezelfde dag verzonden indien voorradig en indien wij uw betaling ontvangen hebben. Bestellingen geplaatst op di-vrij na 12.00u worden normaal de volgende werkdag verzonden. Bij een bestelling geplaatst op ma of in het weekend trachten wij uw bestelling te verzenden de eerstvolgende werkdag. In ieder geval dient de betaling ontvangen te zijn alvorens de bestelling verzonden wordt. Mocht de bestelling vertraging ondervinden, wordt u hiervan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Voor verzending worden de volgende kosten in rekening gebracht:

Brievenbuspost België: 4 euro
Pakket België: 6,5 euro
Regio Puurs-Sint-Amands: gratis
Bestelling vanaf 50 euro: gratis

Brievenbuspost buitenland (EU): 6 euro
Pakket buitenland (EU): 9,5 euro
Bestelling vanaf 50 euro: gratis

Tiquarzo werkt voor de verzending met Bpost. Brievenbuspost gebeurt in een gewatteerde omslag. Ook bij pakketpost wordt de nodige bescherming voor het product voorzien.

Retourneren en omruilen

Conform de wet op de verkoop op afstand heb je het recht om je aankoop te retourneren, zonder opgave van een motief. Retour zenden moet binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je pakket gebeuren. Het artikel moet in de originele verpakking en onbeschadigd en ongebruikt worden teruggestuurd naar :

Tiquarzo, Tinne Wuyts
Wiekenhof 22
B-2870 Puurs-Sint-Amands

Na ontvangst van het pakje wordt de aankoopsom teruggestort binnen maximum 14 kalenderdagen.
Voor omruilen gelden in principe dezelfde regels. Na ontvangst van je pakje worden zo spoedig mogelijk de nieuwe producten opgestuurd.

Betalen

Tijdens het afrekenen bij de webshop is het mogelijk een betaalmethode te selecteren. Voor online betaling met bancontact wordt er gebruikt gemaakt van een beveiligde internetverbinding. Ook vooruitbetaling via overschrijving op de bankrekening is mogelijk. Dit dient te gebeuren binnen de 7 dagen, zoniet wordt de bestelling geannuleerd.

Kleuren en maten

Kleuren op foto kunnen licht verschillen van de reële kleur, afhankelijk van onder meer schermtype en beeldscherminstellingen. Opgegeven maten worden zo precies mogelijk weergegeven maar kunnen heel licht afwijken.

Overmacht

Tiquarzo is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant indien er sprake is van overmacht zoals onder meer bedrijfsstoringen bij Bpost.