CRYSTALS AND TOURS

Over ons

Tiquarzo ontstond vanuit een liefde voor edelstenen, schoonheid en detail.

De wil was om comfortabele, met natuurlijke materialen handgemaakte sieraden van goede kwaliteit aan te bieden, aan een toch betaalbare prijs.

We geloven dat iedereen baat kan hebben bij het dragen van natuurlijke stenen.

Geïnspireerd door de Italiaanse puurheid en elegantie, ontstonden dan ook de eerste collecties voor zowel vrouwen (Pura Gemm, Eleganza Gemm) als mannen (Lava Gemm, Pura Gemm). Ook voor kinderen werd in een aanbod voorzien.

Tiquarzo specialiseerde zich in elastische edelsteen armbanden, welke onze klanten waarderen voor het comfort, de uitstraling en kwaliteit.

Bewust gebruiken we geen metaal in de sieraden. De sieraden voor vrouwen worden gemaakt met edelstenen en sterling zilver 925. De sieraden voor mannen bestaan uit edelstenen en lavasteen.

Alle sieraden worden zorgvuldig verpakt in eco sieradendoosjes (fsc mix), met binnenin een zakje van bio katoen.

We zijn ervan overtuigd dat sieraden persoonlijk zijn. Om een zo goed mogelijke pasvorm te bieden, gaan de maten van standaard van XS tot XL. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te laten ontwerpen op maat.

We willen je graag welkom heten in onze wereld van handgemaakte, dicht bij de natuur sieraden die je op een elegante manier je persoonlijkheid laten uitdrukken en subtiel zouden kunnen bijdragen aan je welzijn.

Welkom!

Tinne Wuyts