Tiquarzo biedt handgemaakte sieraden aan, waarbij het gebruik van natuurlijke materialen zoals kristallen en mineralen op de eerste plaats staat. Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen en mannen te bereiken, om zich op een natuurlijke manier uit te kunnen drukken via sieraden.

GeInspireerd door de Italiaanse elegantie en puurheid, willen we vooral de schoonheid uit de natuur overbrengen en laten kennis maken met de natuurlijke energie van edelstenen, welke ook geassocieerd worden met bepaalde sterrenbeelden.

Voor de afwerking van de sieraden wordt gebruik gemaakt van sterling zilver 925. De elastische edelsteen armbanden, waarin Tiquarzo zich specialiseerde, combineren comfort en kwaliteit.  We geloven echter ook dat kwaliteit betaalbaar kan zijn.

De sieraden worden in diverse maten aangeboden voor een zo goed mogelijk draagcomfort. Op deze manier beantwoorden we graag zo goed mogelijk aan de vraag van onze klanten. Ook wanneer je op zoek bent naar iets wat zich niet in onze collectie bevindt, trachten we je te helpen waar mogelijk.

Tiquarzo biedt handgemaakte sieraden aan, waarbij het gebruik van natuurlijke materialen zoals kristallen en mineralen op de eerste plaats staat. Geïnspireerd door de Italiaanse elegantie en puurheid, willen we vooral de schoonheid uit de natuur overbrengen en laten kennis maken met de natuurlijke energie van edelstenen.

Voor de afwerking van de sieraden wordt gebruik gemaakt van sterling zilver 925. De elastische edelsteen armbanden, waarin Tiquarzo zich specialiseerde, combineren comfort en kwaliteit.  De sieraden worden in diverse maten aangeboden voor een zo goed mogelijk draagcomfort.