Ons merk

Tiquarzo edelsteen sieraden

Tiquarzo ontstond vanuit een geloof in diepere betekenissen, plus een liefde voor schoonheid en detail. Het gebruik van natuurlijke materialen, met name edelstenen en lavasteen, kwam hierbij op de eerste plaats te staan.

Tiquarzo specialiseerde zich in elastische edelsteen armbanden, waarbij u zowel van comfort als van kwaliteit geniet. De juwelen worden met zorg met de hand gemaakt en afgewerkt met 925 zilver. Omdat we geloven dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn, bevinden onze juwelen zich in een aantrekkelijke prijsklasse.

Naast hun schoonheid zijn edelstenen ook geliefd om hun werking. Elke edelsteen staat voor een bepaalde werking en wordt ook geassocieerd met een aantal sterrenbeelden.

Intuïtief worden we vaak automatisch naar een edelsteen toegetrokken die goed voor ons is op dat moment. We adviseren onze klanten dan ook om in eerste instantie hun gevoel te volgen bij het uitkiezen van een sieraad. De betekenissen van de betreffende edelsteen staan per sieraad verder uitgelegd. Uiteraard willen we u ook graag helpen bij uw keuze indien gewenst.